Landcom Head Office

We completed a design and construct project for an urban planning department who operate across Greater Sydney and regional areas. It was important for this space to be functional and an extension of the company culture. Based in the city with excellent views, the theme of the suite was light, bright and airy. We decided to take inspiration from the city’s skyline and we created a space that was designed for all employees to enjoy the views from every corner of the office space.

The office entrance is characterised by an elegant waiting area, with a marble reception and seating in neutral shades. The main boardroom is an airy open space with a blue feature wall and leather tan seating to add a professional vibe to the venue. The central element in the office is a white kitchen with a Herringbone mosaic wall located in the very heart of the office. This gives the space an intimate and comfortable atmosphere while the kitchen uses recessed led lighting that warms the environment.

In the client’s own words “I have enjoyed working with the NPM team and found them receptive, helpful, action-oriented and the end result is great.”

Client
Size

306 sqm

Location

Level 14, 60 Station Street Parramatta NSW

Duration

7 weeks

Website

Related projects.

Commerical,
Design,
NSW
Commerical,
Construction,
NSW
Commerical,
Design,
NSW