Full Floor Speculative Suite

We completed a design and construct project for GPT as a spec suite with an incoming tenant. Due to the space being located within the podium there is minimal natural light entering the space from the surrounding windows.

With this, we wanted to ensure that the space was to be functional, warm and inviting as opposed to the surroundings. To create the warmth, we used bright rich colours as well as natural timber finishes.

We wanted to incorporate elements of the prospective tenant’s company culture so we included the company colours which gave the space a personal design. The workspace consists of 3 separate collaborations zones which encourages the user to move around the space and enhance productivity.

Client
Size

590 sqm

Value

$950 sqm

Location

Level 4, Freshwater Place, Melbourne Victoria

Duration

6 weeks

Website

Related projects.

Commerical,
Design,
NSW
Commerical,
Construction,
NSW
Commerical,
Design,
NSW