Alteryx Office

Alteryx are an expanding international company and needed a space that would make their mark. The project was inspired by the eastern beaches of Sydney, to make every work day feel more like an epic day at the beach.

We sourced high altitude photographs taken from above various Sydney beaches to give the office a different perspective. These images were used across large feature walls in a breakout room, wall arches and across the front of lockers.

The materials in this space also play a key factor in the design, the surf boards were recycled, concrete flooring, the kitchen uses weatherboarding walls, hand glazed subway tile and the lamp shades were rustic weaved. Each of these elements was in keeping with the raw, natural materials used in Coogee Pavilion interior.

The arches in the kitchen and main entrance are also based on the arches of Bondi and Coogee pavilion’s structure. Another stand out feature was the wooden Pergola with greenery in the kitchen, bringing a taste of the outdoors, indoors.

These visual elements express the company’s culture, but also provide employees and clients with an experiential connection to the Sydney beaches just a short journey away.

Client
Size

450 sqm

Value

$850,000

Location

Level 11, 10 Spring Street Sydney

Duration

8 weeks

Website

Related projects.

Commerical,
Design,
NSW
Commerical,
Construction,
NSW
Commerical,
Design,
NSW